Žene

Julija Lipnickaja

Kada se pre dve godine pojavila tada petnaestogodišnja Julija Lipnickaja proglašena je za čudo od deteta. Osvajač je zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Sočiju u timskoj konkurenciji, na Evropskom prvenstvu 2014. koje je održano u Budimpešti i na Svetskom prvenstvu iste godine u Minsku u pojedinačnoj konkurenciji. Prava čigra na ledu, prepoznatljiva po spektakularnim gimnastičarskim piruetama.


Evgenija Medvedeva

Kada se pojavila ova mršavica sa svojom izražajnošću, brzinom,  neverovatno teškim kombinacijam, visokim skokovima sa rukom iznad glave i osećajem za ritam, ostavila je publiku u delirijum. Ova mlada devojka, poreklom iz Moskve, na svim takmičenjima u seniorskoj konkurenciji nije propustila nijedno zlato. Nakon njenih nastupa od komentatora se čuje samo odsečno hvala.


Juna Kim

Juna Kim je slavna  klizačica poreklom iz Južne Koreje. Prva se dokazala u konkurenciji ruskih klizačica koje su (a i danas) suvereno vladale klizačkom scenom. Poznata je po svojim akselima i neverovatno teškim skokovima, svojoj ekspresivnosti i izrazito neobičnoj lepoti koju je klizačka scena tada prvi put upoznala.